Geplaatst op Geef een reactie

Met deze woorden zul je haar diep raken

Ring met diamant

Je huwelijksaanzoek is al perfect gepland, maar heb je nog steeds moeite om de juiste woorden te vinden voor het cruciale moment? Zo kom je erachter wat je kunt zeggen en hoe je woorden ze wegsmelten.
Je wilt dat het aanzoek zinvol en onvergetelijk is, met woorden die uw diepste gevoelens weerspiegelen. Maar hoe kom je erachter wat je op dat moment moet zeggen? Door voorbereid zijn! En dat gaat iets verder dan voor haar neus op je knien gaan met een gouden ring met diamant.

In de meeste gevallen is ook een goede toespraak gepland. Een huwelijksaanzoek maakt geen verschil, ook al is het veel persoonlijker. Hij moet uit het hart komen en oprecht zijn, inzicht geven in je emotionele wereld. En net als een presentatie heeft het ook een spanningsboog die naar de grote finale leidt. Bekijk mijn suggesties voor onderwerpen die u kunt behandelen en beslis vervolgens wat u in uw aanvraag wilt opnemen. Hoe meer je plant wat je wilt zeggen op dit unieke moment, hoe meer ontspannen je zult zijn als je op die unieke dag voor haar knielt.

Blijf jezelf

Het allerbelangrijkste komt in het begin: wees jezelf, niets is erger dan een applicatie die klinkt alsof hij niet van jou afkomstig is. Als uw woorden te geoefend en eigenzinnig klinken, of als het klinkt alsof u uw toespraak hebt gekopieerd, lijkt uw verzoek niet oprecht. Je hebt dus twee opties: of je bereidt een authentieke toespraak voor of je neemt gewoon de ruwe punten op. Je volgt dit dan spontaan en in de vorm waarin je van nature spreekt.
Geef je over aan je emoties
Hoe hard je je ook probeert voor te bereiden op dit moment, in de echte situatie kunnen je gevoelens je overweldigen. Geef je over aan deze gevoelens. Er is niets oprechter dan de woorden die uit je hart komen. Het is ok√© als je een brok in je keel hebt of als je moet gaan huilen. Het feit dat je zo’n kwetsbaarheid toont, maakt het moment nog specialer. Ze zal je kwetsbaarheid waarderen.

Dus leef en geniet van dit geweldige moment in al zijn facetten.

Bedenk wat en hoe je het wilt zeggen

Voordat je iets op papier zet, moet je diep in jezelf gaan nadenken over wat je relatie vormt en hoe je met elkaar omgaat. Denk ook na over wat uw partner verwacht of waar hij meer blij mee zal zijn. Een langere diepgaande toespraak of een paar korte maar liefdevolle woorden die meteen ter zake komen? Hier wordt ook uw persoon gevraagd. Wil je de diepte van je hart uitstorten of heb je de spanning al opgebouwd door de rest van het plan van je sollicitatie, zodat een langere toespraak nogal onnatuurlijk lijkt? Het maakt niet uit hoe je kiest, met deze tips kun je beide doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *